Agus Sihman is
een getalenteerde hand lezer uit Bali.
hij woont vredig, aangenaam en gelukkig in het rustige dorpje Sedang dichtbij Ubud samen met zijn vrouw, zijn tante, zijn neefje en zijn 3 schatten van dochters.

In zijn simpel maar knus huisje ontvangt hij dagelijks mensen van over de hele wereld. Elke ochtend bereid hij sich voor door te bidden. Na het gebed helpen zijn vrouw en zijn tante zij bij het maken van de versiering met verschillende bloemen, kokos blaadjes en wierook op de plek waar hij zijn gasten hun handen ga lezen.

Zijn jongste dochter vind het leuk om u te begroeten en misschien zelfs eventjes met u te spelen. Meestal blijft ze totdat hij begin met handlezen. Wanneer zijn twee oudste dochters van school komen dragen ook zij graag hun steentje bij door aan u de drankjes,of de koekjes  te serveren.

Zijn gave van hand lezen heeft hij gekregen van zijn oma. Die gave openbaarde zich rond zijn tiende maar omdat hij met zijn gave toen geen raad wist en het hij zelfs een beetje beangstigde, probeerde hij dat gevoel lang weg te stoppen. Tijdens zijn middelbare schooltijd kwam dat bijzondere spirituele gevoel weer naar boven en accepteerde hij het als een deel van zijzelf. Op dat moment was hij echter nog niet klaar dit gevoel te delen met andere mensen.

Hij ging verder met studeren, werken, trouwen en kinderen krijgen. Omdat hij drukt bezig was met werken om zijn gezin te onderhouden bleef er weinig tijd over voor de spirituele kant. Na een aantal jaren kon hij zijn spirituele krachten niet meer voor mezelf houden en kwam sterk de behoefte er serieus iets mee te doen.

Door zijn werk als gids kwam hij veel in contact met toeristen en bij hen begon hij met handlezen. Sinds die tijd op begon het handlezen een serieuze vorm aan te nemen en ging hij van hotel naar hotel en van het ene huis naar het andere huis totdat op een gegeven moment het zo druk werd dat hij geen tijd meer had de mensen persoonlijk te bezoeken.

Dus besloot hij de mensen naar zijn huis te laten komen. Door de speciale sfeer vindt iedereen het ook veel aangenamer bij zij thuis een handlees sessie te doen in plaats van in hun huis of hotel